Имало едно време в Холивуд е от филмите, които са

...
Имало едно време в Холивуд е от филмите, които са
Коментари Харесай

Първи трейлър на Имало едно време в Холивуд

" Имало едно време в Холивуд " е от филмите, които са дали поръчка, че би трябвало да ги чакаме с огромно неспокойствие. Причината за това е звездният актьорски състав, където намираме Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Марго Роби, Ал Пачино и други.

Първи постер на " Имало едно време в Холивуд " на Тарантино

Дългоочакваната премиера наближава

Режисьор пък е Куентин Тарантино , а " Имало едно време в Холивуд " е деветият му филм. Вече видяхме два постера, които наподобяват в действителност доста добре.

Публикация, споделена от Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) на Мар 18, 2019 в 5:59 PDT

Още по-хубавото е, че преди минути дебютира и първият филмов откъс, който ни дава тенденция за това какво да чакаме. Вече знаем, че историята ще наблюдава Рик Далтън (Леонардо ди Каприо), който взе участие най-вече в уестърн филми, и неговият каскадьор Клиф Бут (Брад Пит).

Публикация, споделена от Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) на Мар 19, 2019 в 5:59 PDT

С времето двамата биват позабравени от публиката, което пък им се отразява много зле. Така вземат решение да се пробват в Холивуд, тъй като в Америка няма невъзможни неща.

Нов взор към " Имало едно време в Холивуд "

Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Ал Пачино и Марго Роби са просто страхотни

Обстоятелствата срещат Рик с младата и красива Шарън Тейт (Марго Роби), която се оказва негова съседка, и той е притеглен от нея. По-късно обаче тя става жертва на килъра Чарлз Менсън. Визията на актьорите и всичко в филмовия откъс не трябва да ни изненадва, тъй като действието се развива през 1969 година

Премиерата на " Имало едно време в Холивуд " в България е на 9 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР