„Имало едно време в Холивуд“ - деветият авторски филм на

...
„Имало едно време в Холивуд“ - деветият авторски филм на
Коментари Харесай

Тарантино изтегля Имало едно време в Холивуд от Китай

„ Имало едно време в Холивуд “ - деветият авторски филм на Куентин Тарантино, няма да бъде предаван в Китай. Това стана ясно, откакто от регулатора в азиатската страна сложиха на трупчета премиерата на заглавието с условие част от сцените да бъдат модифицирани или изрязани.

Макар че публична причина за отправеното условие не е дадена, а продуцентите от Sony отхвърлят да разясняват случая, мнозина допускат, че в действителност става дума за метода, по който е показан Брус Лий (екшън звездата е с китайски корени) от Тарантино. Още при международната премиера на „ Имало едно време в Холивуд “ близки и родственици на Лий разясниха, че обликът му във кино лентата не подхожда на личността му в действителния живот, а по-скоро прилича подигравка. Според други пък проблематична е явната експанзия, снимана в заглавието.

Предвид първичното утвърждение на лентата от институциите в Китай, това щеше да е първият шлагер на Тарантино в страната. Още повече, поради присъединяване на Леонардо ди Каприо, който се употребява с необикновен звезден статут там още след „ Титаник “ от 1997 година Въпреки това режисьорът изрично е отказал да преправя кино лентата си, затова той няма да бъде прожектиран в Китай.

Към момента „ Имало едно време в Холивуд “ е спечелил над 366 милиона $ от международния боксофис. Специалисти предвиждат, че облагите са щели да скочат с още най-малко 34 милиона $, в случай че лентата беше направила премиера и в Китай.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР