Имало едно време... Така започват приказките. В живия живот обаче

...
Имало едно време... Така започват приказките. В живия живот обаче
Коментари Харесай

Софтпрес представя: „Дневникът на един (татко) звероукротител“

Имало едно време... Така стартират приказките. В " живия живот " обаче историите стартират със автобусен билет и неизяснени проекти за бъдещето. Или пък - със няколко описа, оповестени в уеб страницата MamaNinja.bg, и хиляди родители, припознали се в историята на симпатичното семейство с три деца и доста занимателни житейски истории.

 Калоян Явашев е безспорен шоумен – освен е баща на цялостен работен ден, само че се занимава и с дресировка на папагали. Създава феерични и красиви шоу стратегии, с които доближава даже до финала на риалити предаването " Турция търси гений ". Публикациите за него и фамилията му се наблюдават и харесват от стотици хиляди консуматори, а всяка негова история е въодушевена (и изстрадана) от деликатното изкуство да си родител.

 В " Дневникът на един (татко) звероукротител " (издателство " Софтпрес " ) за пръв път Калоян дръпва завесата и разкрива битието си в цялостния му искра - освен с историите за фамилията си, само че и с житейските си премеждия от времето, преди да се кротне и задоми. Разказите са илюстрирани от художничката Неда Малчева. " Освен остроумните и занимателни истории (ще ви оставят без мирис от смях!), в които ще се припознае всеки родител, в книгата намират място и доста по-сериозни тематики - за работата в чужбина, за тежките тествания и за сложните житейски избори, пред които доста младежи са изправени и през днешния ден ", споделя основният редактор на Софтпрес Димитър Риков.

Софтпрес показва: „ Леонардо да Винчи “

 Качете се на въртележката и се оставете Калоян да ви води от България през Испания до слънчевата Малта, радостния Кипър, горещото Мексико, прашния Египет, лудата Куба и други забавни места, с цел да научите по какъв начин се става дресьор на папагали, а след това и баща на три невероятни деца.

Поръчайте тази книга от уеб страницата на издателство Софтпрес.

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР