Имало едно време едно далечно царство с една зла кралица.

...
Имало едно време едно далечно царство с една зла кралица.
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Господарката на злото 2

Имало едно време едно далечно царство с една зла кралица. Злодеида (Анджелина Джоли) се наричала тя и властвала над магическия свят на феите. Но имало и още едно царство - също толкоз далечно, в което живеела Аврора (Ел Фанинг), положителната принцесата на хората. Двете се изправили в яростна война, подбудена от алчността на бащата на Аврора, подтикнала го да тръгне против феите.

Естествено, Злодеида, кралицата на феите, получила своето възмездие, само че се случило и нещо напълно ненадейно: тя обикнала своя зложелател Аврора и я взела под крилото си.

Точно там ни остави версията на " Спящата хубавица ", която Disney ни описаха през 2014 година с " Господарката на злото ".
 Снимка 448107

Пет години по-късно режисьорът Йоаким Рьонинг ни среща с Аврора - още веднъж почтената, добра и наивна, само че към този момент пораснала. Тя живее при своята кръстница Злодеида и е станала принцеса на Блатото.

Животът й обаче е на път да се промени. След като приема да се омъжи за принц Филип (Харис Дикинсън), на Аврора ѝ следва да застане отпред на царството на хората.

Но Злодеида не е съгласна с тази женитба. С пленителната си хубост, острите си скули и приказните си криле, злобната (по изключително обаятелен начин) и строга кралица сякаш е и единствената спънка пред двамата влюбени.
 Снимка 448092

За да стопят ледовете сред двете фамилии, крал Джон (Робърт Линдзи) и кралица Ингрит (Мишел Пфайфър) - бъдещите свекър и свекърва, канят Аврора и Злодеида на вечеря в двореца. Целта: да отпразнуват освен съюза сред двамата млади, само че и примирието сред двете царства. Срещата обаче води до невъобразими последствия.

На вечерята кралица Ингрит се държи необикновено провокативно към Злодеида, която ревниво пази и обича своята Аврора. Толкова, че най-после злата самодива изгубва надзор. И тъкмо в този миг се случва нещо изцяло ненадейно: крал Джон изпада в нещо като безконечен сън. Кралица Ингрит упреква Злодеида, че е проклела брачна половинка й, тъкмо както е направила и с Аврора.
 Снимка 448087

Бясна, че принцесата не има вяра в невинността на кръстницата си и не желае да тръгне с нея, Злодеида напуща замъка. По пътя към своето царство е тежко ранена от човек на кралица Ингрит. Кралицата на феите пада на дъното на реката, само че малко преди да се срещне със гибелта, се случва нещо ненадейно.

Злодеида е избавена от Конал (Чиуетел Еджиофор), който й демонстрира, че не е единствена на Земята. Съществува тайнствен свят на тъмните феи, които се крият, с цел да не бъдат избити от хората. И Конал е техният смел лидер, който, за разлика от хората, е труженик на мира сред двата свята.
 Снимка 448093

Междувременно излиза наяве, че кралица Ингрит не е тази, за която се показва. Всъщност, без знанието на сина и мъжа си, тя скрито е подготвяла подъл проект: с цената на всичко да употребява сватбата сред Аврора и Филип, с цел да унищожи вечно всички вълшебен създания и да си присвои кралството им.

Така стартира и борбата за надзор на световете на хора и феи, в центъра на която се озовават Ингрит, Аврора и Злодеида. И тъкмо тук си задаваме и въпроса дали този път ще забележим заветното " и заживели щастливо и предостатъчно "...

Премиерата на " Господарката на злото 2 " е на 18 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР