Имало едно време едно BMW M3 E30, което мечтаело да се

...
Имало едно време едно BMW M3 E30, което
мечтаело да се
Коментари Харесай

Коледата е възможна: Vilner представя уникално BMW E30 M3 Evo

Имало едно време едно BMW M3 E30, което мечтаело да се трансформира в най-хубавото на Балканите. Да смайва с наличието си, със своята експедитивност и, най-много, с вниманието към детайла. Мечта, която се сбъдва с наближаването на Коледа. Чудото обаче не е сътворено от джуджетата на добрия белобрад дъртак в Лапландия, а в ателието на Вилнер и неговия екип в София, от което нееднократно са излизали приказни творения.
Този план е изрично най-големият подарък за почитателите на марката, правен през годината. BMW E30 M3 Evo от Vilner.

Концепцията на салона. „ Текстил с винтидж привкус, който едновременно впечатлява всички и не нервира феновете на Е30, “ споделя Атанас Вилнер. Сериозно предизвикателство, имайки предвид предаността и отношението на почитателите на марката, изключително към легендарното Е30 M3 Evo.
Спортните седалки Sparco са покрити със супер първокачествен кариран текстил, комбиниран с кожа по кантовете. Същият десéн се повтаря по корите на вратите, маншона на скоростния лост, тавана и дори по кората под задното стъкло.
„ Материалът е супер функционален, тук не става въпрос единствено за визия. Той е изключително здрав, като същевременно допринася и за комфорта, изключително през горещите дни на годината, “ допълва Вилнер. Воланът е прелестният Momo Prototipo, обшит в кожа, като цялостното чувство в салона е за примес от пистова машина и шосеен уникат. Първото се обезпечава от предпазната клетка, вида на седалките, коланите и металните подови плоскости с едра перфорация.
Неизбежен подробност: Металната табелка с надпис ‘Vilner’, боядисана в черен емайл и поставена на вярното място.

Екстериорът. Коледно алено. Или по-точно, много рядкото ‘Imola Red II’, което прави истинските Evo панели на колата още по-ефектни. Вниманието към детайла е не по-малко, в сравнение с това в салона. Олекотени 18-инчови BBS RK, редките тонирани Hella фарове с чистачки, нищо не е случайно или сложено с компромис.

Техниката. Това BMW E30 M3 Evo от Вилнер определено е по-бързо от шейната на Дядо Коледа. Двигателят е 6-цилиндровият S50B32 с произход M3 E36, който се развърта до магическите 9000 об/мин, окачването е KW. Всички останали съставни елементи са възможно най-доброто на пазара.
„ Философията на този план е аналогична с тази, която следват в Singer Vehicle Design - ‘Everything is important’. От избора на материали, през деликатното им конфигуриране, до самата направа “, допълва Вилнер.
На Коледа несъмнено стават чудеса, като това E30 M3 Evo от Вилнер го потвърждава със своята уникалност. Проект, който категорично е един от най-хубавите на Балканите.

1990 BMW E30 M3, 3201 куб. см, 6-цил. редови, 321 к.с., 350 Нм, 5-ст. механична, задно предаване, 1200 кг.

*Източник: www.vilner.eu
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР