Имало едно време едно BMW M3 E30, което мечтаело да

...
Имало едно време едно BMW M3 E30, което мечтаело да
Коментари Харесай

Коледата е възможна: Vilner представя уникално BMW E30 M3 Evo

Имало едно време едно BMW M3 E30, което мечтаело да се трансформира в най-хубавото на Балканите. Да смайва с наличието си, със своята експедитивност и, най-много, с вниманието към детайла. Мечта, която се сбъдва с наближаването на Коледа. Чудото обаче не е сътворено от джуджетата на положителния белобрад дъртак в Лапландия, а в ателието на Вилнер и неговия екип в София, от което нееднократно са излизали приказни творения.

Концепцията на салона

" Текстил с винтидж привкус, който по едно и също време впечатлява всички и не нервира почитателите на Е30 ", споделя Атанас Вилнер. Сериозно предизвикателство, имайки поради предаността и отношението на феновете на марката, изключително към именитото Е30 M3 Evo.


Спортните седалки Sparco са покрити със супер първокачествен кариран текстил, смесен с кожа по кантовете. Същият десéн се повтаря по корите на вратите, маншона на скоростния лост, тавана и даже по кората под задното стъкло.

" Материалът е супер функционален, тук не става въпрос единствено за визия. Той е извънредно здрав, като в същото време способства и за комфорта, изключително през горещите дни на годината ", добавя Вилнер.



Воланът е прелестният Momo Prototipo, обшит в кожа, като цялостното чувство в салона е за примес от пистова машина и шосеен уникат. Първото се обезпечава от защитната клетка, вида на седалките, коланите и металните подови плоскости с едра перфорация.

Екстериорът

Коледно алено. Или по-точно, много рядкото " Imola Red II ", което прави истинските Evo панели на колата още по-ефектни. Вниманието към детайла е не по-малко, в сравнение с това в салона. Олекотени 18-инчови BBS RK, редките тонирани Hella фарове с чистачки, нищо не е инцидентно или сложено с компромис.


Техниката

Това BMW E30 M3 Evo от Вилнер несъмнено е по-бързо от шейната на Дядо Коледа. Двигателят е 6-цилиндровият S50B32 с генезис M3 E36, който се развърта до магическите 9000 об/мин, окачването е KW. Всички останали съставни елементи са допустимо най-хубавото на пазара.
" Философията на този план е аналогична с тази, която следват в Singer Vehicle Design - " Everything is important ". От избора на материали, през деликатното им настройване, до самата направа ", добавя Вилнер.

На Коледа несъмнено стават чудеса, като това E30 M3 Evo от Вилнер го потвърждава със своята уникалност. Проект, който изрично е един от най-хубавите на Балканите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР