Имало е забавяне от страна на МВР по първоначалния сигнал

...
Имало е забавяне от страна на МВР по първоначалния сигнал
Коментари Харесай

МВР: Бавна реакция на полицията е довела до напрежението в Габрово

Имало е закъснение от страна на Министерство на вътрешните работи по първичния сигнал за побой в магазина, който е в основата на ескалиралото напрежение в Габрово. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов.

„ Още през вчерашния ден сме назначили да бъде осъществен разбор на работата на ОДМВР – Габрово и на Районното ръководство. (…) Ще бъдат взети нужните дисциплинарни мерки”, акцентира той.
Четирима са арестувани след конфликтите на митинга в Габрово нощес Има и потърпевш чиновник на реда, сподели шефът на Групово дело „ Национална полиция ” Христо Терзийски
По думите му вчерашният митинг в града е бил с присъединяване на сред 800 и 900 души, като по чиновниците на реда са летели камъни, димки и бомбички. Задържаните при вчерашните конфликти са на 19, 27 и 29 години и не са престъпно проявени.

Има задоволително униформени. Има подготвеност и в случай че има нужда да изпратим още сили на дирекция „ Жандармерия “ и на профилираните полицейски сили и на прилежащите на Габрово Областни дирекции “, сподели Ципов.

Вътрешна македонска революционна организация в това време още веднъж подсетиха концепцията си за въвеждане на публично потребен труд за някои прегрешения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР