Имало е стрелба при задържането на избягалия от Ловешкия затвор

...
Имало е стрелба при задържането на избягалия от Ловешкия затвор
Коментари Харесай

Ексклузивни подробности от спецакцията в Летница: Снайперисти държали избягалия Борис на мушка! Имало е изстрели и...

Имало е пукотевица при задържането на избягалия от Ловешкия затвор Борис Иванов. В опита си да се изплъзне от полицията, той опитал да вземе за пленник стара жена от Летница, която живеела в последна къща, осведоми Нова телевизия.

БЛИЦ напомня, че Иванов беше хванат в събота следобяд хванат в слънчогледови ниви край неохраняван железопътен прелез край Летница .

Беглецът държал дамата за ръката, само че тя съумяла да подаде сигнал към районния контрольор, че има проблем. 48-годишният мъж не е оказал опозиция, тъй като доста бързо са го съборили. Имало е пукотевица във въздуха от страна на служителите на реда.

Пандизчията Борис хвърлил в смут старците в Ловешко! Цялото управление на Министерство на вътрешните работи пътува към мястото

По време на залавянето на Иванов регионът е бил обкръжен от Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ). Снайперисти са следили всяка стъпка на рецидивиста и са подали сигнал по кое време да работят задържащите екипи.

По непотвърдена информация на БНР пък, в началото пандизчията е ограбил къща в Летница, по-късно се е насочил към втора. Опитал се да задържи като пленник собственичката ѝ, само че тя е съумяла да предотврати това и е подала сигнал в полицията.

Мaщабната акция по залавянето му стартира още в петък вечерта след подаден сигнал на тел. 112, че 48-годишният мъж от Добрич е видян в региона на ловешкото село Дойренци, а по-късно в региона на ловешкото село Александрово.

В ранния следобяд е подаден нов сигнал, че е видян край град Летница, където малко преди 16.30 часа е бил арестуван на изхода на града. Затворникът се е опитал да избяга, само че е хванат от чиновниците на полицията и жандармерията.

На Иванов ще му бъде повдигнато обвиняване за бягството, а евентуално и за опит за похищение на дамата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР