Имало е позвъняване от сателитния телефон на алпиниста Боян Петров

...
Имало е позвъняване от сателитния телефон на алпиниста Боян Петров
Коментари Харесай

Боян Петров не се е обаждал по телефона, става въпрос за негов колега

Имало е позвъняване от сателитния телефон на алпиниста Боян Петров през вчерашния ден сутринта (09:52 непалско време - към 05:37 българско време). То е било до колега-алпинист на Петров, оповестява съпредседателят на " Зелените " Борислав Сандов, който прибавя, че става въпрос за пропуснато повикване. Той обаче прецизира, че телефонът на Боян Петров в действителност е в шерпите му.
" Всички се надяваме, че се е отправил към някой от по-ниските лагери и скоро ще се свърже с някой от нас. Нека се молим всичко да бъде наред! Има да покорява още няколко осемхилядника ", споделя още Сандов.
Припомняме, че Петров е в неопределеност от 3 май насам след опит да покори осемхилядника Шиша Пангма. Пред Българска национална телевизия брачната половинка му Радослава показа, че той е бил в отлична форма и е тръгнал пред свои сътрудници, с цел да пробива пъртина. Тя сподели още, че възможностите на Боян да оцелее са положителни и е доста евентуално той да е потърсил подслон, до момента в който времето се оправи. Именно поради неприятното време към този момент избавителната интервенция се бави, откакто бяха открити палатката и спалния чувал на Петров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР