Имало е много случаи, в които са правени опити феновете

...
Имало е много случаи, в които са правени опити феновете
Коментари Харесай

Баждеков скандализира: Имало е много опити феновете да извиват ръцете на ръководството

Имало е доста случаи, в които са правени опити почитателите да извиват ръцете на управлението, разки новият член на УС на Левски и някогашен изпълнителен шеф на клуба - Константин Баждеков. В изявление за Българска национална телевизия той прикани всички " сини " последователи да загърбят своите персонални искания в името на оцеляването на клуба.

" Трудно претърпях времето отвън Левски. На всички ни се желае отново да сме първенци и постоянни участници в Европа. Разделението на почитателите е огромен проблем. През последните години то ескалира. Това е най-лошото нещо и би трябвало да се преодолее. Всеки би трябвало да загърби своите персонални искания, с цел да оцелее Левски. Всеки би трябвало да се замисли и направи своите отстъпки в името на Левски ", разяснява Баждеков.

" Ние с Наско си имаме доверие от доста години. Не съм го подвел, нито той мен. Радвам се, че ме предложения в Левски. Беше ме позор от драмите с акциите, само че те са история. Левски беше трансфорат в идея на моя живот. Никога не бяхме допускали тимът да стигне до такава обстановка. Като напуснах Левски, го оставих със съглашения към Национална агенция за приходите, които сме обслужвали. Някои пъти сме си разрешавали непремерени разноски. Всички, които са идвали в Левски, са пристигнали с желанието да създадат нещо положително. Грешки са допускани, тъй като са били подвеждани или са слушали препоръките на некомпетентни хора ", продължи той.

" Много мъчно се води диалог с човек, на който му дължиш пари. Трябва да убедиш другата страна, че имаш опция да си изпълниш отговорностите. Много от хората, които минаха през Левски, станаха известни с помощта на клуба. Вярвам, че Левски ще се изправи на крайници и още веднъж ще полети ", добави новият човек в УС на сините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР