Имало е акция в Бургас, свързана с разследване за тероризъм.

...
Имало е акция в Бургас, свързана с разследване за тероризъм.
Коментари Харесай

Имало е спецакция за тероризъм в Бургас, разкри Иван Гешев

Имало е акция в Бургас, обвързвана с следствие за тероризъм. Това разкри основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във пред публицисти. Той обаче отхвърли да даде детайлности, изтъквайки, че това е "чувствителна тематика ".

Гешев уточни, че детайлности ще бъдат изнесени на следващия ден от Специализираната прокуратура, която ще реши какво тъкмо да бъде огласено.

Междувременно Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във разяснява и следствията в страната, станали тематика номер едно през последните дни.

Иван Гешев: Няма да позволи страната ни да бъде бунище

По делото за приватизацията на ЕВН той сподели:

"Един кръг от медии, които претендират, че пазят независимостта на съда, развиха медийна акция от лъжи върху съда, в това число и мрънкане в посолства. Мисля, че дори една интернационална организация сподели, че по делото има процесуални нарушавания. Подсъдимият Прокопиев не е по-различен от подсъдимия Цветан Василев, Миню Стайков, от обвинените Прокопиев. Единствената аналогия сред Прокопиев и нарушителя Брендо е част от бранителите му ".

"Ние сме във фаза да си върнем страната от тези, които подмолно я ръководят ", разяснява още основният прокурор.

На въпрос за президента Гешев бе сбит:

"Няма да разясня прояви на политици ".

Главният прокурор бе безапелационен, че войната против проведената престъпност продължава. Прокуратурата пък нямала терзания да ревизират всичко, което излиза по медиите.

"На мен ми е ясно, че прокуратурата ще бъде подложена на офанзиви и напън ", сподели още обвинител номер 1 в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР