Имали сме обаждане между 2-3 часа вчера на обяд, когато

...
Имали сме обаждане между 2-3 часа вчера на обяд, когато
Коментари Харесай

От Спешна помощ с ексклузивен коментар за "шамарите" над медици вчера!

Имали сме позвъняване сред 2-3 часа през вчерашния ден на обяд, когато имаше голямо количество сигнали към нас. Диспечерката е открила, че може да се изчака 40 минути. Това заяви представителят на Центъра за незабавна помощ в София Катя Сунгарска по отношение на следващия случай на принуждение над медици, предава Нова телевизия. " Хората обаче, когато сме отишли, са били доста обезпокоени. Човекът е приет в болница, само че не, тъй като му се е налагало, а просто за успокоение на неговите близки ", добави тя.

" Близките са били нападателни. Водачът е споделил, че в последна сметка, че колата за спешна помощ идва в първия миг, в който е допустимо. Имало е плесници от страна на околните към лидера. Лекарката е доста фина и умна и същински експерт ", сподели Сунгарска.

" Вчера е имало над 300 сигнала. Множество деца са с високи температури, очевидно вирусите са се развихрили. Има много случаи на инфаркт тази нощ, въпреки всичко инсултите са повече. Важно е всички да си пият медикаментите ", добави тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР