Имал проблем с хидравликата.Правителственият самолет Airbus A340, с който германският

...
Имал проблем с хидравликата.Правителственият самолет Airbus A340, с който германският
Коментари Харесай

Германски правителствен самолет пак с повреда

Имал проблем с хидравликата .

Правителственият аероплан Airbus A340, с който немският външен министър Хайко Маас трябваше да излети за Москва, се оказва развален. Ръководителят на немската дипломация отлетя за договарянията със Сергей Лавров с аварийния аероплан А310, оповестява „ Шпигел “.

Изданието отбелязва, че самолетът е имал проблем с хидравликата. За да се избегне забавянето, министърът и делегацията са изхвърчали със аероплан на Военновъздушни сили на Федерална Република Германия, който се употребява за превозването на военнослужещи. В известието се споделя, че Маас е изхвърчал по разписание.

Инцидентите, свързани с механически проблеми, не са необичайност за немския държавен авиопарк. За последната половин години Маас беше заставен пет пъти да сменя самолетите.

Последният сходен случай беше преди седмица. На път за Ню Йорк механически проблеми бяха открити на два летателни апарата – първо в Берлин, а по-късно и при зареждането с гориво в Рейкявик.

Най-известният случай беше със самолета на канцлера Ангела Меркел. Той се случи на 29 ноември предходната година, когато нейният аероплан на път за Аржентина загуби връзка с наземните служби и се върна на летището. В последна сметка канцлерът излетя за Южна Америка с постоянен полет.
 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР