Имахме забрана от Центъра за координация и използване на въздушното

...
Имахме забрана от Центъра за координация и използване на въздушното
Коментари Харесай

Земеделци се гневят, че не е стреляно с ракети заради градушка, докато каца самолет

Имахме възбрана от Центъра за съгласуваност и потребление на въздушното пространство да стреляме. Това изясни Георги Михайлов, който дава отговор за района що се отнася до изстрелване на противоградни ракети.

Забраната е била в границите на 1 час, сред 19:20 и 20:20 часа. А формалната информация е, че възбраната е поради кацащ цивилен полет.
 Пробити покриви, строшени стъкла и унищожена годишна продукция след страшна градушка в Белозем Пробити покриви, строшени стъкла и унищожена годишна продукция след страшна градушка в Белозем
Страшно е! Така поданици на пловдивското село Белозем разказват провалите от снощната опустошителна градушка с размера на яйце. В прод...

Искаме на 100% обезщетение, въпроси и отговори кой е виновен, желаеме имена на далите заповедта да не се стреля, споделят земеделци от пловдивската община Калояново. Именно в този регион, към Ръжево Конаре, в община Раковски, в село Белозем, имаше мощна градушка през вчерашния ден по здрач.

Земеделците от Ръжево Конаре чакат служебния аграрни министър Христо Бозуков да пристигна. Но няколко земеделци обявиха пред камера, че нямат застраховка.

Още от ПЛОВДИВ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР