Имахме списък не с един или двама, а с пет

...
Имахме списък не с един или двама, а с пет
Коментари Харесай

Кирил Петков обясни защо е избрал Драгомир Зарков за военен министър

Имахме лист не с един или двама, а с пет индивида за нов министър на защитата. Тук сигурността сега е доста значимо да бъде координирана с Европейски Съюз и НАТО. Ние сме сега в един по-широк формат, по който най-подготвен човек е нашия дипломат в НАТО. Той познава всички хора и има всички документи. Не би трябвало занапред да бъде срещам като някой човек, който сега влиза в министерството.

Тези причини уточни Кирил Петков като причина изборът му за нов министър да падне точно върху Драгомир Зарков.

Бях доста благополучен, когато получихме извънредно " да " от него, тъй като сега той има най-хубавия последователен взор върху нещата за сигурност в Европейски Съюз и влиза подготвен, изясни още министър председателят.

Г-н Тагарев индивида доста го почитаме. Човекът има доста положителни качества в областта на защитата. Но, едно е когато човек е във вътрешността в нещата, друго е занапред да се среща и да навлиза в час по време на война. Ние сме в един формат, в който би трябвало непрекъснато да се приказва с всички водачи и военни министри във формата на Европейски Съюз. Зарков познава всички, на него това му е била ежедневната работа до в този момент. Така, че когато пристигна тази опция, ние не се поколебахме, че той е нашия избор.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР