Имахме нужда да се повеселим, защото 10 години не е

...
Имахме нужда да се повеселим, защото 10 години не е
Коментари Харесай

Румен Христов: Коалиция СДС-ГЕРБ може да има и на местните избори

Имахме потребност да се повеселим, тъй като 10 години не е имало представител на Съюз на демократичните сили в Европейския парламент. Основният ни конкурент е Българска социалистическа партия. По отношение на някои тематики във вътрешната политика сме вътрешна съпротива на ГЕРБ, във външнополитически проект обаче нямаме разлики. На доста места на локалните избори, може би ще се явим дружно с ГЕРБ “
Това сподели ръководителят на Съюза на демократичните сили Румен Христов пред бТВ. По думите му Десните в България са победили, тъй като те изпращат 7 едродепутати - 6 на ГЕРБ и 1 на Съюз на демократичните сили.

„ Това бяха едни доста тежки избори, тъй като имаше отвращение на хората да гласоподават. Тези избори, обаче са доста значими, тъй като решаваме европейското си бъдеще “, добави той.

Христов изрази вяра, че Съюз на демократичните сили ще усъвършенства резултата си на локалните избори.

„ Много държах на тази коалиция и направих всичко допустимо това да се случи. Радвам се, че успяхме да притеглим гласовете, които на предходните избори се разпиляха, в това число и към Българска социалистическа партия. Големият принос несъмнено е на ГЕРБ, само че и ние помогнахме. Получихме преференции, които са повече от общия на парламентарно показани партии “, не скри задоволството си той.

„ За нас въпросът е кардинален, а точно, че десницата би трябвало да побеждава “, съобщи Христов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР