Имахме най-подготвената листа - Ангел Джамбазки е шестият най-авторитетен евродепутат

...
Имахме най-подготвената листа - Ангел Джамбазки е шестият най-авторитетен евродепутат
Коментари Харесай

Каракачанов: Имаме двама депутати, пръв ме поздрави Борисов

Имахме най-подготвената листа - Ангел Джамбазки е шестият най-авторитетен евродепутат от всички 751. Андрей Слабаков е нашият най-вероятен втори народен представител. Това сподели вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в изявление за 24 часа.

Той отдава триумфа на Воеводите на ясните правила, които партията изповядвала и идеите, които е защитавала - " постоянно в интерес на естествения българин. "

" Не сме лъкатушили - а на Изток, а на Запад, а наляво, а надясно ", безапелационен е Какарачанов.

Той за следващ път разяснява и връзките в дребната коалиция " Обединени патриоти ", които се обтегнаха в допълнение след края на изборите. Вицепремирът твърди, че е държанието на " Атака " било извънредно враждебно. От партията на Волен Сидеров нападнаха съществено водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който от своя страна разгласи, че ще търси правата си в съда.

Каракачанов показа, че пръв да го е поздравил му се е обадил министър председателят Бойко Борисов.

" Забележете, депутати от Българска социалистическа партия ми се обадиха да ме поздравят за положителния резултат на Вътрешна македонска революционна организация. Обадиха ми се всевъзможни други представители на политически обединения, с които сме били съперници. Но от моите съдружни сътрудници не ми се обадиха.Така са решили... Единствено Валери Симеоно звънна на Джамбазки ", отчаян е той.

Министърът на защитата разгласи, че евродепутатите на Вътрешна македонска революционна организация ще се причислят още веднъж към групата на Алианса на консерваторите и реформистите, даже и да бъде основан нов националистически блок в Европейския парламент.

" Там е нашето място, не в крайните придвижвания. които желаят разформироване на Европейския съюз. Нашето разбиране постоянно е било, че мястото на България е в Европейски Съюз ", разясни Каракачанов.

Относно предстоящото решение по договорката със закупуването на американските изтребили F-16, водачът на Вътрешна македонска революционна организация описа, че диалозите не престават, само че някои от параметрите в контракта не са добре изчистени и не звучали добре от позиция на българския финансов интерес. По думите му до края на юни най-късно към този момент ще има изясненост дали се отива към сключване на контракта или не.

Попитан дали съгласно него предварителни парламентарни избори стоят на дневен ред, Каракачанов отговори: " Не стоят. На дневен ред е един прям диалог в общестовто за някои съществени цели, а не и по какъв начин да бъдат решавани някои проблеми, които хората чакат. Например интеграцията на циганското население, битовата престъпност и демокрафската рецесия. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР