Имахме любов, която е не винаги стандартна. Експериментирахме нещо по-различно,

...
Имахме любов, която е не винаги стандартна. Експериментирахме нещо по-различно,
Коментари Харесай

Скандални разкрития! Нестандартна любов убила Калина

„ Имахме обич, която е не постоянно общоприета. Експериментирахме нещо по-различно, ново за мен и несъзнателно може да съм умъртвил Калина “. Това е било обяснението пред психиатрите на младия готвач Васил Василев, който е обвинен за жестоката гибел на приятелката му, написа „ Телеграф “.

Тя бе открита удушена в апартамент в столичния кв. „ Банишора “. Софийският градски съд през вчерашния ден гледа мярката за неотклонение на 23-годишния мъж. Щом публицистите се втурнали към младежа, воден с белезници към правосъдната зала от шестима души защита, той почнал да ридае. Вместо да дава отговор на въпросите им, той хлипал, само че не криел лицето си. Щом камерите се отдалечили, Васил се успокоил и зачакал спокоен съдията.

Заради интимните детайлности по делото, съдът реши по молба на прокуратурата и отбраната съвещанието да е при закрити врата. След решението на Темида готвачът да остане с мярка за неотклонение „ задържане под стража “, юристът му призна, че е изискал „ домакински арест “ с аргумента, че е съвсем същото, а в случай че попадне зад решетките, ще е с трима-четирима престъпно проявени и не се знае какво биха могли да му причинят.

Припомняме, че Васил бе в ареста за период от 72 часа поради убийството на 25-годишната жена. Сигналът за разигралата се драма в блок в столичния квартал " Банишора " беше подаден към полицията на 16 януари от бащата на обвинения. Той получил смс от сина си, който му написал, че има намерение да постави завършек на живота си. На място служителите на реда разкрили тялото на жертвата и обвинения, който бил в прилежащата стая. Калина е открита гола. Тя е умряла от задушаване, сочи експертизата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР