iMac е един от емблематичните модели компютри на Apple, който

...
iMac е един от емблематичните модели компютри на Apple, който
Коментари Харесай

Apple и какво разкриват патентите за дизайна на следващия iMac

iMac е един от емблематичните модели компютри на Apple, който се отличава със страховит дизайн и забележителна продуктивност.

Факт е обаче, че визията на iMac e претърпяла относително малко промени през годините, като при последните модели Apple съумя да слее необикновено тънкия екран с мощния хардуер в елегантно и прелестно за окото тяло.

Според някои разбирачи в софтуерните среди компанията се готви да промени коренно дизайна на настолния компютър и да предложи нещо невиждано до момента, за което свидетелства неотдавна появил се в мрежата патент.

Патентът е бил регистриран през май предходната година и разкрива дизайн, при който цялото тяло на компютъра е формирано от стъкло, а клавиатурата и тракпадът са вградени в долната му част.

Според документа тялото на този футуристичен iMac е формирано от три обособени елементи - горна, съдържаща екрана, междинен съставен елемент, свързващ екрана с клавиатурата, и трета част, в която е поместена клавиатурата.

И трите елементи са свързани посредством непрестанен стъклен панел, само че патентът също по този начин приказва и за пластмасови и керамични детайли.

Моделът наподобява много впечатляващо и е знак, че iMac към момента е част от бъдещите упоритости на Apple.

Дали и по кое време патентът ще се материализира в действителен артикул, са противоречиви въпроси, само че при всички положения надали ще забележим сходен iMac в идващите две години. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР