Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш,

...
Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш,
Коментари Харесай

5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които доста мъчно можеш да се схванеш, поради това по какъв начин се отнасят към другите, какъв темперамент имат и прочие Това е къса ранглиста на зодиите, които имат най-труден темперамент. Истинско знамение е да успееш да се схванеш с тях.
5. Рак
Супер самостоятелен знак! Не му пука да тръгне против мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е в действителност мъчно да го накарате да направи нещо, което не желае. Комуникацията с него също не е лесна, тъй като той презира множеството хора (те просто не са на равнището му) и поддържа връзка с тях по обвързване или от досада. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш съкровен сътрудник става нелека задача. Придружена от десетките взаимни отстъпки, които ще ти се постанова да правиш всеки ден.
4. Лъв
На пръв взор ведра, занимателна и колоритна персона. Но тези качества като че ли минават на назад във времето, когато го поопознаеш. Лъвовете имат навика да бъдат „ черната овца “. Скандални, с предизвикателна визия, а държанието им постоянно крещи „ вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш същински “. И като за похлупак прибавяме мъчителното им свободолюбие. Този знак постоянно ще прави, каквото си желае. Дори да си седи добродушно и да кима с глава, до момента в който му наслагвате своето мнение и хрумвания, по-късно той отново ще постъпи, както си е решил. Да покориш Лъв под каквато и да е форма, е изрично невероятно.
3. Дева
Да, тъкмо тази занимателна, лъчезарна и бъбрива личност, заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И аргументите не са малко! Неудържимият им темперамент непрекъснато ги води „ някъде “. Да се задържи интереса им е много сложна работа, изключително в съкровен проект. Защитната им реакция е повече от ужасна – те поставят маска на равнодушие, даже свирепост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, само че то в никакъв случай няма да стане значимо за тях. Девите са подла зодия – основават усещане за свестен човек, само че в действителност постоянно желаят да става на тяхното. Независимо на каква цена!
2. Стрелец
Конфликтна, импулсивна и безпардонна персона. Не мисли за последствията, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине душевен единствено за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той постоянно е прав, а те бъркат. И като лютива фалшификация, има големи условия към всичко и всеки. Проявите му на нарцисизъм са много чести, само че той в никакъв случай няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси различен метод (например подарък) да си „ откупи “ виновността. При това няма да прояви предпочитание да поговорите за казуса. Да се схванеш със Стрелец е доста сложна задача. А даже и да успееш, мирът ще продължи най-много 2-3 дни.
1. Риби
Кралят на сложните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си желаят и когато си желаят, без да се преценяват с никого. Жесток език, отмъстителна същина, свръх его и нито грам предпочитание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревностни, завладяващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи прегрешения и с голямо наслаждение санкционират колегата с за тях. Често се отнасят към хората като към свои движимости. За да оцелееш до тях, би трябвало наложително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно другарство или връзка с Риби може да ви нанесе прочувствени вреди за цялостен живот!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР