Има зодии, които задушават половинките си с цялата обич, с

...
Има зодии, които задушават половинките си с цялата обич, с
Коментари Харесай

4-те зодии, които БУКВАЛНО тероризират половинките си

Има зодии, които задушават половинките си с цялата любов, с която ги обсипват. Те толкоз доста ги лимитират, че най-после се оказва, че любовта даже не е била толкоз същинска. Когато имаш силата да дадеш независимост на индивида до себе си, тогава можем да назовем това същинска обич.

Телец
В началото те се държат като че ли въобще не се интересуват къде е половинката им, какво прави и с кой е. Всъщност в следствие се оказва, че са много завладяващи. Създават усещане на спокойни хора, които не познават ревността, само че са до болежка ревностни и с времето това стартира от ден на ден да си проличава. Колкото по-сериозни стават връзките им, толкоз по-задушаващи стават Телците. Тогава те стартират непрекъснато да разпитват и да любопитстват, къде е бил индивида, с кого и какво е правил, а това в даден миг стартира да нервира половинките им. Представителите на този зодиакален знак имат потребността половинките им да са непрекъснато към тях, в противоположен случай стават несигурни и проблемите стартират да се множат. Телците са доста сложни за обичане, само че за тях е непостижима задача да се оправят с този проблем.
Козирог
Те си мислят, че светът се върти към тях. Властни, завладяващи и доста отмъстителни, те не могат да разделят. Много малко хора могат да се оправят с вроденото им възприятие за неустановеност и с непрекъснатата ревнивост, която те изпитват. Те не зачитат персоналното пространство на половинките си и много постоянно се бъркат в персоналния им живот. Според тях, имат правото да се ровят в телефона и известията на половинките си, какъв брой и погрешно да е това в действителност. По всевъзможен метод се пробват да задържат любовта на половинката си, което ги прави доста завладяващи. Те в действителност се плашат извънредно доста, че той ще спре да ги обича. Все отново всеки има потребност от персонално пространство, а те не могат да се примирят с това. Този факт ги прави доста сложни за обичане и връзката с тях става прекомерно комплицирана.
Близнаци
За разлика от Козирозите и Телците, Близнаците поставят картите на масата още първоначално. Те са доста суетни и им е необходим някой, който непрекъснато да им припомня какъв брой неповторими и неповторими са. Близнаците умеят да обичат мощно и несъмнено са способни да дадат всичко от себе си за индивида, който обичат, само че това ги прави прекомерно завладяващи. Приемат хората до себе си като благосъстоятелност и ги третират като такива, което естествено не се харесва на никого. Имат доста условия и условия, а доста малко от другите знаци имат търпението и нервите да се съобразят с всичко това. Всъщност тъкмо заради тези аргументи те доста постоянно сменят половинките си и връзките им не са изключително дълги.
Дева
Девите са ужасно завладяващи щом става въпрос за половинката им. Те умеят да се концентрират върху дребните елементи и до момента в който в други области на живота това е добре, щом стане въпрос за връзки, тази им дарба им пречи. Те постоянно съумяват да видят най-лошото в цялата обстановка, грешката, това, което не е направено както би трябвало, а това постоянно кара половинката им да се усеща недостойна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР