Има значително движение в преговорите за Брекзит и все още

...
Има значително движение в преговорите за Брекзит и все още
Коментари Харесай

Сделка за Брекзит не е постигната, но още е възможна

Има доста придвижване в договарянията за Брекзит и към момента е допустима договорка, само че тази цел още не е реализирана, сподели в четвъртък немският канцлер Ангела Меркел, представена от Ройтерс.

" През последните дни има придвижване, доста придвижване... затова сме на по-добър път от преди, само че през днешния ден би трябвало да кажа доста ясно, че още не сме постигнали тази цел ", съобщи Меркел пред немския парламент.

" Затова през днешния ден не мога да кажа по какъв начин ще приключи на следващия ден Европейският съвет ", добави тя преди срещата на водачите от Европейския съюз в четвъртък и петък.

" Но мога да кажа, че няма да позволим омразата и насилието да се разпалят още веднъж на остров Ирландия ", съобщи Меркел.

Снощи английски държавен източник, представен от Ройтерс, съобщи, че не се чака по-нататъшно развиване към завършване на договорка за Брекзит с Европейски Съюз в границите на деня. По думите му има проблеми, които забавят съглашението, както в Лондон, по този начин и в Брюксел.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР