Има заподозрян за убийството на Росица Димова, извършено преди 26

...
Има заподозрян за убийството на Росица Димова, извършено преди 26
Коментари Харесай

Страшна загадка владее Родопите! Млада жена изчезна завинаги от дома си, откриха скелета й след 26 г. в аспирацията на известен хотел

Има обвинен за убийството на Росица Димова, осъществено преди 26 години в Смолян. Разследването е на финалната права и може да приключи с привличане на обвинен. В момента се правят оперативни мероприятия, като не престават и разпитите на лица, които са били в близкото обграждане на жертвата. Две са главните версии, по които се работи по случая " Скелет на жена в хотел ", който раздруса Родопите. Все още няма обвинен за действието, само че в границите на седмици от държавното обвиняване са твърдо решени да приключат случая.

Разследването на злокобния случай бе удължено с още два месеца. Предстоят още разпити на лица, свързани по някакъв метод с убитата Росица Лазарова Димова. Разследването на случая трябваше да завърши през юли, откакто самоличността на дамата бе открита. Предвид на сложността на делото и отминалостта на случая, срокът бе продължен, написа " 24 Смолян ". ДНК експертизите са потвърдили, че човешките остатъци са на жена, изчезнала преди 26 години. Името на жертвата е Росица Лазарова Димова, родом от село Борово, община Лъки.

Тройните съдебномедицински експертизи са безапелационни, че става въпрос за ликвидиране. Росица Димова е забелязана за последно на 7 ноември 1991 година. Жената излиза от вкъщи си в Смолян за да пътува за родното си село Борово. 31-годишната родопчанка не е била омъжена, само че е живеела на фамилни начала с мъж. Скелетът на убитата бе открит на 30 август м.г. в шахта на аспирацията при ремонт на прочут хотел в Смолян.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР