Има заподозрени за палежа на колата на районния прокурор на

...
Има заподозрени за палежа на колата на районния прокурор на
Коментари Харесай

Има заподозрени за палежа на прокурорския "Мерцедес" в Пазарджик

Има обвинени за палежа на колата на районния прокурор на Пазарджик Георги Кацаров, оповестява monitor.bg, като се базира на източници от следствието. Криминалистите от локалната Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи дружно с сътрудниците им от Районното ръководство на полицията в Септември разполагали и с съответни улики, които могат да доведат до откриване на създателя на палежа на прокурорското возило. Автомобилът “ Мерцедес С 220 “ бе съзнателно разпален на разсъмване към 4 часа на 8 септември пред дома на магистрата в Септември и единствено бързата реакция на неговите близки и пристигналите незабавно пожарникари от Районната работа “ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Септември избавиха колата от несъмнено изпепеляване.

При осъществения оглед под задния десен калник бе открита пластмасова бутилка със запалителна течност, а по немското возило бяха нанесени материални вреди. По-късно същия ден районният прокурор Георги Кацаров разяснява, че няма визия кой може да стои зад палежа и отхвърли да е получавал закани.

От Окръжната прокуратура образуваха досъдебното произвеждане за закононарушение против незнаен причинител, а главната версия, по която се работи е, че палежът е обвързван с професионалната активност на прокурора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР