Има задържани майка и дъщеря български граждани, информацията към момента

...
Има задържани майка и дъщеря български граждани, информацията към момента
Коментари Харесай

От последните минути: Главният секретар на МВР с гореща информация за убийството в Пловдив, Иво Никодимов и битата нотариуска!

" Има арестувани майка и щерка български жители, информацията все още е нищожна ". Това разяснява в ефира на bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. По отношение на информацията от последните минути, за която БЛИЦ осведоми, че има разпален рейс с туристи край Бургас, шефът на ОДМВР Бургас Калоян Калоянов съобщи:

" Автобусът е превозвал 10 съветски туристи, които е трябвало да отпътуват от летище " Сарафово " към родните места. Руските жители дори към този момент са на летището ".

Не изключваме и версия за самоубийство в Пловдив. Детайлите, които се появяват в медиите, са 90 измислени и с вкаран сюжет на фикция.

При случая с Иво Никодимов казусът е, че там мястото, където се е случило, не е оживено. Към момента работим с него, контингентът е открит, с него работим по снимкови материали, само че към този момент нямаме съответен прогрес.

Лицата са извънредно ориентирани към нотариуската, те стартират нападателните си дейности съответно към нея. Това ни навежда на мисълта, че една от версиите е обвързвана с нейната професионална активност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР