Има задържан заради падналата от блок във Враца млада жена,

...
Има задържан заради падналата от блок във Враца млада жена,
Коментари Харесай

Задържаха мъж заради съмнителната смърт на жена във Враца

Има арестуван поради падналата от блок във Враца млада жена, заяви BulNews. Припомняме, че съдбовният случай стана в събота, към 19 часа, а за нещастието заяви медията ни.

Млад мъж видял падащото от 7-ия етаж тяло и незабавно алармирал на незабавния тел. 112. Пристигналите на мястото криминалисти почнали работа по случая, като малко по-късно бил арестуван мъжът, от чийто апартамент паднала дамата - Борко, именуван от всички Боби.

Братът на Свежа Борислав описа, че в събота, към 22.30 часа, в дома му пристигнали трима униформени, които съобщили, че сродницата му, наричана от всички Мата, е умряла. Служителите на реда откарали в полицията мъжа, където е бил разпитан, само че не са му били разказани детайлности. Едва тази заран съкрушеният човек схванал, че поради гибелта на сестра му е имало арестуван, който бил пуснат под домакински арест с основанието, че е болен.

Хора от квартала описват, че Борко е към 60-годишен нападателен мъж, който продавал домакински алкохол, и евентуално Мата се е качила с него в дома му, с цел да си вземе ракия. Близките на умрялата настояват, че тя е била кротка и почтена жена и няма по какъв начин двамата да са имали интимни връзки. Те считат, че е допустимо Боби да е изискал освен това от Свежа, само че тя сигурно е отказала.

Роднините на младата жена се надяват казусът да не бъде затулен и по-скоро да стане ясна повода за гибелта ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР