Има задържан за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе от

...
Има задържан за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе от
Коментари Харесай

Претърсват дома на футболиста Георги Йомов, задържан във връзка със стрелбата на Околовръстното

Има арестуван за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе от късно нощес. Това е футболистът на ЦСКА Георги Йомов. При екшъна пострадаха двама мъже. Междувременно от сутринта полицията прави изземвания и претърсвания в дома на футболиста.

Към момента Георги Йомов е единственият арестуван за снощния екшън на околовръстното шосе,при който бяха простреляни двама мъже.

Часове наред не престават претърсванията, периметърът към парцела е отцепен. До задържането на Йомов се стига откакто е разпитан в 7-мо Районно ръководство.

Пред проверяващите футболистът е разказъл,че на бензиностацията е станал спор сред брат му и група непознати. Впоследствие брат му се обадил на татко им, а след идването му той е създал изстрели по двама души.

Простреляните са 26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров. Вълчев е прострелян в двата крайници, опериран е,контактен и разпитан и оавободен от болницта. А Петров е настанен във ВМА. На местропроизшествието са открити 3 гилзи и 1 патрон от 9мм револвер.

Прегледани са камерите на бензиноатанцията. Полицията търси братът и бащата на Георги Йомов. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Очаква се да стане ясно дали прокуратурата ще повдигне обвиняване на футболиста на ЦСКА. Засега от футболния клуб отхвърлят коментар.

Вижте още в директното включване на репортера ни Кристиян Гаров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР