Има задържан и обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо

...
Има задържан и обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо
Коментари Харесай

Виктор Спига е бил клиент на пекарната на убития швейцарец Удо Ланге

Има арестуван и упрекнат за убийството на швейцарския предприемач Удо Ланге

Това е 57-годишен мъж, работел е в хлебопекарната на фамилията в пернишката вилна зона "Делта Хил ". Мъжът е бил в персонални връзки със брачната половинка на убития.

"Този човек е прочут на потърпевшия, прочут на фамилията. Работил е при брачната половинка на жертвата ", разясни наблюдаващият прокурор Аделина Алексиева, съобщи

"Задържаният и брачната половинка на потърпевшия са в персонални и служебни връзки. Този човек е адресно регистриран в София ", разяснява представителят на Окръжна прокуратура - Перник Албена Стоилова.

Към момента събраните доказателства сочат, че причинителят е един. Няма изясненост какво е било оръжието на убийството.

Задържаният е работил в пекарната на семейство Ланге. Пекарната работи, само че когато дойдоха медиите, вратите останаха заключени за публицистите. Непотвърдено в рекламно видео, оповестено на страницата на пекарната, се вижда и брачната половинка на жертвата - Елизабет.

Впечатление прави и един от мненията, препоръчващи работата на пекарната. Постът е на Виктор Мануел Спига - той е обвинен за убийството на IT специалистката Алена Щерк. Тя беше убита в края на месец май.

А убийството на швейцарския предприемач най-вероятно е планувано авансово, счита престъпният специалист Иван Савов.

"Това е единственото нещо, което би трябвало да се доизясни - дали тя (жената на Ланге - бел. ред.) е била наясно преди закононарушението, че се готви такова нещо. И дали инцидентно не е била подстрекател. Нали виждате, че нещата имат подготовка, не е просто ей по този начин да извадя пищова. Самият метод на осъществяване на закононарушението ", сподели Савов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР