Има ясно разписани правила за избора на главен прокурор -

...
Има ясно разписани правила за избора на главен прокурор -
Коментари Харесай

Борисов и Радев си разменят реплики по темата за избор на нов главен прокурор

Има ясно написани правила за избора на основен прокурор - не се меси нито кметът на София, нито министър председателят, нито президентът. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на главното предизборно събитие на партията.

„ Като отиде магистратът самичък на тази среща в президентството какво прави, защо си приказва. Има ясно написани правила - съдиите си избират съдиите, прокурорите - прокурорите . Промените стават в Народното събрание и не се меси нито кметът на София, нито министър председателят, нито президентът “, съобщи Борисов.

Той прикани локалните структури на партията да се провеждат добре за изборите . „ Помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Извлекли сме си поучения. Много положителни неща вършим, само че това незабавно се приема за даденост. Навремето не е имало нито паркове, нито фонтани, нито метро. Сега, когато работят, отново са недоволни. Всеки ден би трябвало да се потвърждаваме. Имаме още доста сила да си изкараме мандата, локалните избори. Но помолете се на хората да се върнат в неделя и да гласоподават - дано да създадат този жест към нас “, моли Борисов.

„ Говоря единствено с обстоятелства и не атакувам никого. Ние сме като Кобрата, продължаваме напред и по този начин. Няма нито в една сфера, в която страната да е в по-лошо положение в сравнение с в била преди ръководството на ГЕРБ. Рекордно ниска безработица, рекорден Брутният вътрешен продукт, рекорден брой вложения и то в същински фабрики “, сподели още министър председателят пред симпатизантите на ГЕРБ.

-->

„ Още вечерта на изборите на 26 май ще стартират договарянията сред главните политически европейски сили. На 28 май се събираме в Брюксел към този момент да се взимат решения. И когато партията е победила, имам силата да отида да предлагам моя претендент. А в случай че загубим, не е същото. Така че тези избори са значими за нас, за Манфред Вебер, за Европа. Искам да сме оптимално съсредоточени тогава “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР