Има всмукателна мощност 200 AW и работи до 70 минути

...
Има всмукателна мощност 200 AW и работи до 70 минути
Коментари Харесай

Xiaomi Jimmy JV85 Pro – най-мощната ръчна прахосмукачка за $339,99

Има всмукателна мощ 200 AW и работи до 70 минути с едно зареждане

Xiaomi Jimmy JV85 Pro чисти съвършено твърди подове и килими

Производителят на електродомакински уреди Jimmy пуска на пазара новия си топ артикул – безжична ръчна прахосмукачка JV85 Pro, която към този момент е налична за предварителни поръчки с марката на Xiaomi. Моделът впечатлява с най-хубави характерности в класа си и налична цена.

Новата Xiaomi Jimmy JV85 Pro се нарежда като най-мощната ръчна прахосмукачка на пазара, а цената й сега е $339,99 с ваучър за отстъпка SMHJV85Z10, годен за предварителни поръчки до 22 август в онлайн магазина Geekbuying. След тази дата моделът ще се продава за $399,99, тъй че промо предлагането е много преференциално.

Прахосмукачката на Jimmy се отличава с улеснение и еластичност за разчистване на всички места

Jimmy JV85 Pro е проектирана с концепцията да даде на потребителите най-удобното, дейно и изцяло решение за разчистване на жилището. Тази ръчна прахосмукачка се отличава с удивителна всмукателна мощ от 200 AW и устойчивост на батерия до 70 минути.

Патентованата технология за „ водоравен циклон ” прави Jimmy JV85 Pro най-хубавата в класа си прахосмукачка. В допълнение, гъвкавият дизайн на металната тръба улеснява почистването под мебелите. Безспорно, Jimmy JV85 Pro ще направи мини гражданска война в домашното разчистване.

Xiaomi Jimmy JV85 Pro е извънредно комфортна за потребление

200AW смукателна мощ

Задвижвана от 550W безчетков дигитален мотор и патентован дизайн с „ водоравен циклон ”, Xiaomi Jimmy JV85 Pro обезпечава 200 AW оптималната всмукателна мощ. Последователното и мощно абсорбция отстранява без старания даже и най-упоритите боклуци.

70 минути работно време

Благодарение на вградените 8 акумулатори с потенциал по 2500 mAh всяка и високоефективният мотор, прахосмукачката на Jimmy може да работи в продължение на невижданите 70 минути, откакто е изцяло зареждане. Това е задоволително за разчистване на повърхност от 200 кв. метра.

Благодарение на гъвкавата железна тръба, Jimmy JV85 Pro почиства дейно и под мебели

Гъвкава железна тръба

Металната тръба на JV85 Pro има панта в средата, която разрешава автоматизирано разчистване под разнообразни ъгли на избрани зони. Това е изключително потребна опция при разчистване на труднодостъпни места, ъгли или ръбове, да вземем за пример под мебели.

Специализирани ролкови четки

JV85 Pro се предлага с електрическа четка за пода и четка за килими. Подовата четка употребява както меки, по този начин и твърди косми, с цел да поеме праха и да избърше земята от нечистотия. Четката за килими съчетава найлонови и гумени материали, което я прави изключително ефикасна при попиване на коса и частици от дълбоки килими.

Удобна, функционална и лесна за обслужване – това е Xiaomi Jimmy JV85 Pro

Ако желаете да имате най-новото и функционално устройство за разчистване в дома си, прахосмукачката Jimmy JV85 Pro безспорно дава отговор на тази рекламация. Тя се доставя с богат набор от такъми за разчистване, обслужва се извънредно елементарно, може да работи дълго време с едно зареждане и се отличава с най-голяма всмукателна мощ в своя клас.

Можете да купите новия шлагер на Jimmy тук : Xiaomi Jimmy JV85 Pro – на цена от $339,99 с ваучър за отстъпка SMHJV85Z10, която е годна за предварителни поръчки до 22 август. Доставката е от склад в Европа на символичната цена от $0,26.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР