Има все повече болни и все повече положителни резултат с

...
Има все повече болни и все повече положителни резултат с
Коментари Харесай

Гергана Николова: Делта вариантът отваря вратите ни и влиза в домовете ни

Има от ден на ден заболели и от ден на ден позитивни резултат с ковид, което е извънредно притеснително. Това съобщи доктор Гергана Николова в утринния блок на Българска национална телевизия.

По думите ѝ ограниченията не се съблюдават и слагането  на маски е съвсем пожелателно. Българинът ще посрещне четвъртата вълна с маска, която е купил по време на първата коронавирус вълна, безапелационна бе Николова. 
 Д-р Николова: Не е редно имунизираните да бъдат ограничавани Д-р Николова: Не е редно имунизираните да бъдат ограничавани
С апел за имунизация се обърна персоналния доктор доктор Гергана Николова към всички, които към момента не са го създали. " Това ще бъде вълната...

Според нея морето не е единствената причина, заради която има повече заболели. От 1 юли тази година лекарите не поличават 1 000 лв., а единствено 250 лв., тъй като равнището на заболеваемост било ниско. Личните лекари желаят ред и правила, които да бъдат ясни и да се съблюдават. 

Ние желаеме да има изясненост какво и по какъв начин ще се прави в лекуването с хората, които са оставени под домашно лекуване. Домашните визити е нон сенс, тъй като персоналните лекари би трябвало да се грижат за всички пациенти, които нямат ковид, а имат доста други болести. Личните лекари не могат да станат свързващо звено сред заразните и незаразните. 

Тя уточни, че няма европейска страна, където да е въведено домашно посещаване при заболели с ковид. Д-р Николова прикани учителите да се имунизират, тъй като делта разновидността е извънредно инфектиран. Делта разновидността отваря вратите ни и влиза в домовете ни. Тази вълна ще бъде вълна на пациентите, които не са имунизирани, предизвести доктор Николова.

Медикът добави, че за доста вирусни болести няма лекарство и за това са измислени имунизациите. 
 Гергана Николова: Ваксинирането е на правилото колкото повече, толкоз повече Гергана Николова: Ваксинирането е на правилото " колкото повече, толкоз повече "
С фразата на Мечо Пух " Колкото повече, толкоз повече " общопрактикуващият доктор Гергана Николова съпостави съществуването на ваксини против коро...

Прочетете още по тематиката:

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР