Има война между институциите и тя е очевидна. Акциите са

...
Има война между институциите и тя е очевидна. Акциите са
Коментари Харесай

Христо Проданов: Президентството е единствената институция, която не е обсебена от мафията

Има война сред институциите и тя е явна. Акциите са срамни и всеки ден в страната има кавги. Притеснява ни методът, по който прокуратурата подхожда към изпълнителната власт и надлежно към Президентството. Президентството остана единствената институция, която не е захласната от мафията.
Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от левицата Христо Проданов, който дружно с колежката си от ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява вчерашните събития.

Припомняме, че през вчерашния ден до обяд прокуратурата и Министерство на вътрешните работи арестува двама президентски съветници – Пламен Узунов и Илия Милушев, а по здрач пред Президентството имаше митинг в отбрана на институцията на президента и правовия ред в страната.

" В момента се вършат акции на прокуратурата против избрани лица и това, че те са съветници на президента, демонстрира неговия персонален избор за тези хора. Няма друга страна, в която президентът ти, който се е клел в конституцията да бъде обединител, да зове за проведен протест ", уточни на собствен ред Десислава Атанасова от ГЕРБ.

По думите й президентът и българското държавно управление са определени законно и има подкрепящо болшинство, което стои зад него.

" Легитимният метод да има смяна в управническия модел е вотът на българските жители ", настоя тя.

" Очевидно, е че Българска социалистическа партия е единствената съпротива на това ръководство, само че нямаме безусловно никакви планове да яхаме който и да е било митинг ", безапелационен бе Проданов.

Той разгласи, че на България е нужно национално обединяване против мафиотизираното ръководство, до момента в който Атанасова го отвърна, че се основава общ фронт против бъдещето на България и влизането ни в Еврозоната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР