Има властови заговор в България за предаването на Абдуллах Бююк

...
Има властови заговор в България за предаването на Абдуллах Бююк
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Целият връх на българската власт е работил за турското посолство

Има властови скрит план в България за предаването на Абдуллах Бююк на Турция. Това заявив утринния блок на бТВ журналистът Димитър Ганев, взел участие в следствието на немското издание „ Шпигел “. Имало е пряк напън от турското държавно управление да бъде предаден този човек. Бююк е упрекван от властта в Анкара, че е човек на Фетуллах Гюлен, считан за зложелател на настоящия президент Ердоган.
Разследването на „ Шпигел “ се базира на секретни грами на турското посолство в София. Няма по какъв начин да посоча източниците, посредством които съм стигнал до тези документи. Имаме цяла групичка – министър-председател, основен прокурор, шефове на разузнаване, целият връх на българската власт, - съобщи Ганев. Той е безапелационен, че български политици са работили за турското посолство, а дипломат Гьокче ги е „ впрягал да правят неговата работа “.

По-нататък не желая да не преставам, тъй като става в действителност неприятно. Цялата връзка сред българската и турската страна демонстрира, че България е една от страните, от която Турция си прибира хора, които желае. Има случаи в Молдова и Косово, само че там в действителност става дума за отвличания. В Молдова при задържането на 6-ма учители има жена, която снима всичко. Турските управляващи не се срамят от това, те се гордеят със своите дейности. Не мога да кажа всичко от грамите, тъй като е добре да запазим достолепието на някои хора и сигурността на други.

Това не е екстрадиция, това е експулсиране от страна на българската власт, макар решението на съда, че такова не би трябвало да се извърши.

Има властови скрит план за предаването на един човек. Това е. На най-високо равнище, бе безапелационен журналистът.

Ганев опроверга изрично слуховете, че е обвързван с ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР