Има вероятност руските власти сериозно да обмислят голямо изтегляне на

...
Има вероятност руските власти сериозно да обмислят голямо изтегляне на
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Вероятно руските власти сменят тактиката - изтеглят силите си западно от р. Днепър

Има възможност съветските управляващи съществено да обмислят огромно евакуиране на силите си от региона западно от река Днепър, се показва в последната актуализация на разследващите данни на английското министерство на защитата, оповестена в четвъртък, оповестява БНР.

В изказването на министерството се отбелязва, че на 18 октомври 2022 година неотдавна назначеният пълководец на съветските сили в Украйна военачалник Сергей Суровикин е споделил пред съветските медии, че в региона на Херсон се е появила " комплицирана обстановка ". Той също по този начин утвърди авансово оповестените проекти на окупационните управляващи за евакуация на цивилното население.

Като общ действен пълководец, известието на Суровикин, което акцентира отрицателните вести за така наречен от Русия " специфичната военна интервенция ", е извънредно извънредно, се показва в обновената информация на английското военни министерство и се отбелязва, че " това евентуално демонстрира, че съветските управляващи съществено обмислят огромно евакуиране на силите си от региона западно от река Днепър ".

Според английското разузнаване основно предизвикателство на всяка съветска интервенция за евакуиране би било извеждането на войските и тяхното съоръжение в положително положение през необятната 1000 метра река.

" Тъй като всички непрекъснати мостове са съществено развалени, Русия доста евентуално ще разчита в огромна степен на краткотраен мост с шлепове, който приключи покрай Херсон през последните дни, и военни понтонни фериботни единици, които не престават да работят на няколко места ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР