Има вероятност играчът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер да получи

...
Има вероятност играчът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер да получи
Коментари Харесай

УЕФА се събира да умува върху тежко наказание за Мюлер

Има възможност играчът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер да получи по-голямо наказване за аления си картон от дуела против Аякс в Шампионската лига в сряда. На 10 януари ще се организира съвещание на една от комисиите в УЕФА, на която ще бъде прегледан случая с немския национал. Мюлер влезе жестоко с крайник в главата на Николас Таляфико, поради което беше изпъден непосредствено. Ще се преценя дали Мюлер заслужава единствено един мач наказване, или глобата му би трябвало да бъде по-сериозна.

CLAYMORE KICK BY MULLER pic.twitter.com/o6P70kaU0Q
— Justin (@JuzaShannon) December 12, 2018
Баварците се класираха за осминафиналите в ШЛ, което значи, че офанзивният футболист рискува да пропусне и двата дуела от въпросната фаза. За това се тормози и наставникът на Байерн Нико Ковач. “Надявам се Томас да се завърне за четвъртфиналите. Той доста съжаляваше за случая, беше трагичен случай. Не си припомням този сезон той да е направил даже едно нарушение”, съобщи Ковач.

Треньорът на мюнхенци разгласи още, че поради контузията си Ариен Робен ще пропусне и последните три дуела за годината.

" Рискът нещо друго да се случи е прекомерно огромен. Почивката ще му се отрази сносно ", съобщи Ковач. 34-годишният някогашен холандски национал ще напусне Байерн след края на акцията.

" Съсредоточени сме още веднъж върху вътрешния шампионат ", сподели още експертът, който е отпред на " алените ". Отборът от Мюнхен се класира за осминафиналите в Шампионската лига, само че изостава на 9 точки зад водача в немското състезание Борусия (Дортмунд). в Събота баварците гостуват на Хановер 96. До края на 2018 година Байерн ще играе вкъщи против Република България (Лайпциг) (междинен кръг), както и ще пътува до Франкфурт за дуел с Айнтрахт.

В началото на януари Байерн ще изкара лагер в Катар. Шампионска Лига 6 кръг, сряда 12 декември  Аякс 3:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР