Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело

...
Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело
Коментари Харесай

Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело на Стоян Зайков

„ Има възможност и второто ликвидиране в Костенец да е дело на Стоян Зайков. Няма безапелационни данни, че обвиненият, който търсям от предходната седмица е същият причинител. Починалият е комшия на възможния обвинен, само че досега нямаме безапелационни данни, че убийствата са осъществено от един и същи човек, макар че не изключваме тази версия и работим по нея ”. Това сподели на брифинг в Костенец основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, съобщи Българска национална телевизия.

„ Двамата са били съседи, имат роднинска връзка, обратно във времето са имали дразги, само че данните, които имаме досега, демонстрират, че много време не са имали спор. Били са на чисто човешки връзки “, добави Иванов.

„ До в този момент нямаме сигнал някой нещо да е чул, да е очевидец. Убийството е осъществено с огнестрелно оръжие. Никой не е чул изстрел, никой не е видял нещо подозрително в региона. Има попадения от сачми. След привършване на правосъдно здравната експертиза ще имаме изясненост “, добави Иванов в отговор на въпрос дали има сигнали или някаква информация по отношение на второто ликвидиране.

По думите му има възможност търсеният Стоян Зайков да се е укривал в дома на втория погубен.

По информация на органите на реда Валентин Петров е живеел самичък. Разведен е. Има дете. През деня е бил на работа. Бил видян за последно в 18 часа на предния ден. Направен е оглед на къщата му и са конфискувани материални доказателства. А сигнали за местоположението на Стоян Зайков имало, само че нито един от тях не е бил доказан.

Стоян Зайков е обвинен за убийството на някогашната си другарка, която беше открита убита в петък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР