Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело

...
Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело
Коментари Харесай

Костенец блокиран от полиция, има вероятност Зайков да е убил роднината си

Има възможност и второто ликвидиране в Костенец да е дело на Стоян Зайков. 

Това сподели на брифинг пред постройката на районно управление (на МВР) - Костенец основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.

Няма безапелационни данни, че обвиненият, които търсям от предходната седмица, е същият причинител. Починалият е комшия на възможния обвинен, само че досега нямаме безапелационни данни, че убийствата са осъществено от един и същи човек, макар че не изключваме тази версия и работим по нея “, уточни той. „ Двамата са били съседи, имат роднинска връзка, обратно във времето са имали дразги, само че данните, които имаме досега, демонстрират, че много време не са имали спор. Били са на чисто човешки връзки “, добави Иванов.

Попитан дали има сигнали или някаква информация по отношение на второто ликвидиране, той сподели: „ До в този момент нямаме сигнал някой нещо да е чул, да е очевидец. Убийството е осъществено с огнестрелно оръжие. Никой не е чул изстрел, никой не е видял нещо подозрително в региона. Има попадения от сачми. След привършване на правосъдно здравната експертиза ще имаме изясненост “, добави Иванов, представен от Българска национална телевизия. 

Попитан каква е вероятността второто ликвидиране в Костенец също да е дело на търсеният Стоян Зайков, той сподели: „ Вероятност има, до момента в който не отхвърлим с решителност някои от версиите, няма да спрем да работим по тях. Тази версия остава “, посочи основният комисар на Министерство на вътрешните работи.

По думите му има възможност търсеният Стоян Зайков да се е укривал в дома на втория погубен. Ще докараме спомагателни полицейски сили в Костенец, сподели още гл. комисар Иванов.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР