Има вероятност, ако БСП внесе вот на недоверие, той да

...
Има вероятност, ако БСП внесе вот на недоверие, той да
Коментари Харесай

Воля може и да подкрепи БСП във вота на недоверие

Има възможност, в случай че Българска социалистическа партия внесе избор на съмнение, той да бъде подсилен от "Воля ". Това стана ясно от думите на депутата от "Воля " Кръстина Таскова. "На този стадий, в случай че вотът на съмнение бъде импортиран от Българска социалистическа партия, има възможност да го подкрепим. Изслушахме претекстовете им. Интересни неща ни споделиха. Искам да ви кажа, че занапред, в случай че подобен избор на съмнение бъде импортиран ще обсъдим съответно. Мотивите са доста повече от това, което те съумяха да ни показват. Ще вземем нашето решение, в случай че подобен избор бъде импортиран. Това, което ние следим напоследък е, че в случай че министър Горанов каже, че понижава дотацията, те могат да трансформират своето решение. Те демонстрират, че в някои връзки работят дружно с ръководещите. Нека да изчакаме да бъде импортиран вота ", уточни Таскова пред публицисти след консултациите със социалистите.

Зам.-председателят на парламентарната група на алените Драгомир Стойнев също направи коментар от името на групата след диалога. "В продължение на близо 50 минути представихме нашите претекстове на народните представители от "Воля ". Изключително работлив диалог. Експертен също по този начин диалог. Всички техни заложени въпроси получиха отговор. Съгласиха се с проблемите, които ние всички виждаме, само че помолиха за няколко дни размисъл ", сподели Стойнев.

По думите му духът и разговора е бил добър и левите са задоволени. На въпрос дали от Българска социалистическа партия имат вяра, че от "Воля " ще ги поддържат, аленият народен представител посочи, че обстановката е спешна и те преценят дали ще дадат своята поддръжка за едно държавно управление, което генерира рецесия в съвсем всеки един браншове или ще решат да се върви към предварителни избори.

"С самостоятелните депутати мисля, че от през днешния ден може да ги назоваваме - подвластни ", добави още зам.-председателят на ПГ на "БСП за България ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР