Има вече задържан за случая на проявена жестокост към бездомно

...
Има вече задържан за случая на проявена жестокост към бездомно
Коментари Харесай

Има задържан за случая на жестокост към куче


Има към този момент арестуван за случая на проявена свирепост към бездомно куче в столичния квартал „ Карпузица “, оповестиха за bTV от Столична дирекция на вътрешните работи. Мъжът ще остане в арста за 24 часа, формирано е досъдебно произвеждане.

Представихме ви следващия случа на в предаването „ Тази заран “. Видеокамера е снимала по какъв начин мъж примамва с храна доверчивото четириного, отнася го някъде и след два часа го връща в безпомощно положение.

На фрагментите на охранителна камера се вижда мъж, който примамва кучето с храна. Близо 4 часа по-късно го връща на същата улица, само че към този момент неподвижно с голям брой рани и строшен челен крайник. Защитници на животните настаняват кучето в подслон и получават сигнали, че е пребито. Така стигат до охранителната камера и мъжът от фрагментите е разпознат.

Заподозреният живее на метри от мястото, където кучето Мечо е намерено с изпочупени крака. Снимката му се популяризира в обществените мрежи, само че едвам през днешния ден Министерство на вътрешните работи започва следствие.

Това стана, откакто над 2000 души се сплотиха в онлайн групата „ Справедливост за 10-годишния Мечо “.

Съсед, поискал анонимност споделя за обвинения пред дома му: „ Имаше сигнали, че той е измъчвал и котки, сигнализирано е преди време в полицията, само че няма резултат. Този човек не е добре. И мен ме е боязън да не ми направи нещо като приказвам. Хората тук протестираме, с цел да извърнат внимание и да се спре това “.

Засега Мечо остава във ветеринарната клиника на приюта. Опериран е, само че му следва дълъг интервал на възобновяване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР