Има универсален начин да погалиш мъжкото его.​ Колкото и всичко

...
Има универсален начин да погалиш мъжкото его.​ Колкото и всичко
Коментари Харесай

Тези фрази работят безотказно при всеки мъж

Има повсеместен метод да погалиш мъжкото его.​ Колкото и всичко да е самостоятелно - има тъкмо 5 изречения, които които ще подлудят всеки мъж.

Мъжете обичат комплиментите тъкмо толкоз, колкото и дамите. Но по какъв начин да не сгрешиш и да избереш вярната фраза? Авторът на бестселърa Get the Guy разкрива кои изречения работят безотказно за всеки мъж.

" Чувствам се в сигурност с теб "

Тук всичко е обикновено: мъжете обичат да ги караме да се усещат като рицари в блестящи доспехи. Така че, когато му кажеш, че се чувстваш добре и спокойна до него, той незабавно ще усети, че тъкмо ти си дамата, която той желае да бъде покрай него.

„ Виждам какъв си… даже и останалите да не го виждат “

Замени многоточията с някое от неговите позитивни качества. Няма по какъв начин да не му направи усещане, че си съумяла да видиш най-хубавата му страна, а освен облика, който самичък се пробва да сътвори.

" Какви готини кецове имаш! "

Да, кецове, дънки, риза, каквото и да е. Направи му комплимент, който ще насърчи възприятието му за жанр. Номерът тук е следният: безсмислено е момчетата да си вършат един на различен похвали за външния си тип. Затова остава да разчитат на девойките. А Матю Хъси е безапелационен, че единствено един, на пръв взор, елементарен комплимент ще разтопи сърцето му.

" Винаги ще те поддържам "

Мъжете не са бездушни (въпреки че постоянно настояват и желаят да имаме вяра, че е тъкмо по този начин!) Те също желаят обич и грижа. И най-важното за тях е да знаят, че една жена постоянно ще бъде там за тях. Каквото и да става. Затова постоянно му казвай какъв брой доста цениш връзката ви и ще бъдеш до него, даже в случай че загуби всичко.

„ Бих ли ми оказал помощ с… “

Да, простата молба също е тип комплимент. Забелязала ли си по какъв начин момчетата с подготвеност споделят „ несъмнено “ и незабавно бързат да се притекат на помощ и да оказват помощ? Това ги кара да се усещат значими и потребни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР