Има целенасочена атака срещу председателя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като

...
Има целенасочена атака срещу председателя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като
Коментари Харесай

Красимир Велчев от ГЕРБ: Има атака срещу Пламен Георгиев

Има целенасочена офанзива против ръководителя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като нейната цел е да се компрометира антикорупционната комисия. Така счита заместник-председателят на парламентарната група и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Красимир Велчев. Той отбрани тезата, че разкритията против Георгиев са част от дейности за намаляване на националните институции.

``
реклама

Не зад всички данни, които излизат има задоволително доказателства. Понякога такива данни се изкарват, с цел да се компрометира даден човек или комисия, съобщи Вълчев по Българска национална телевизия.

По мотив решението на ГЕРБ да сътвори етична комисия Велчев изясни, че нейната задача няма да е да прави следствия, а да преглежда обвиняванията против представители на партията от " чисто човешка страна ", от морална позиция.

Създаването на комисията се постанова от проблемите на обществото. В България има един главен проблем - неналичието на задоволителен надзор във всяка сфера. Дори слагаме въпрос дали има задоволителен надзор върху контролните органи. Кой управлява контролните органи?, сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР