Има целенасочена атака срещу председателя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като

...
Има целенасочена атака срещу председателя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като
Коментари Харесай

Красимир Велчев от ГЕРБ: Има атака срещу Пламен Георгиев

Има целенасочена офанзива против ръководителя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като нейната цел е да се компрометира антикорупционната комисия. Така счита заместник-председателят на парламентарната група и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Красимир Велчев. Той отбрани тезата, че разкритията против Георгиев са част от дейности за намаляване на националните институции.

Не зад всички данни, които излизат има задоволително доказателства. Понякога такива данни се изкарват, с цел да се компрометира даден човек или комисия, съобщи Вълчев по Българска национална телевизия.

По мотив решението на ГЕРБ да сътвори етична комисия Велчев изясни, че нейната задача няма да е да прави следствия, а да преглежда обвиняванията против представители на партията от "чисто човешка страна ", от морална позиция.

Създаването на комисията се постанова от проблемите на обществото. В България има един главен проблем - неналичието на задоволителен надзор във всяка сфера. Дори слагаме въпрос дали има задоволителен надзор върху контролните органи. Кой управлява контролните органи?, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР