Има три зодии, които не биха издържали дълго без секс.

...
Има три зодии, които не биха издържали дълго без секс.
Коментари Харесай

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс

Има три зодии, които не биха издържали дълго без секс. За тях той е нужен тъкмо толкоз, колкото и храната. И няма изключително значение дали е гарниран с обич, или не.

Вижте кои са тези зодии

Скорпион

За Скорпиона е най-добре сексът да е скришен. Най-сигурният метод да разкарате от живота си един Скорпион е да му откажете секс или пък да му забравите нещо в секса. Това единствено ще разпали още повече половото му предпочитание, което в един миг може дори да докара до експанзия.

За Скорпиона любовта минава единствено и само през секса .

Овен

За Овена сексът би трябвало да е като утринното кафе - парещ и небрежно, без затруднения, захар и гушкане.  Всичко в живота им би трябвало да е като енергийна напитка – гръмко, блестящо, с балончета и да дава сила, която се изпарява толкоз бързо, колкото се е появила. После идва търсенето на нова доза, несъмнено.

Водолей

Представителиет на зодия Водолей могат да се любуват същински на секса в продължение на цяла вечер, дори дни. Биха желали да са влюбени в колегата, само че даже и да не са, не им пречи да вършат секс с него.
Интересно им е а опознават нови обекти на желанията си, след това да се пренасочват към нови обекти. И по този начин, до момента в който не решат, че им е време да се влюбят.

Определено обаче без секс не биха издържали дълго.

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР