“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В

...
“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В
Коментари Харесай

Паскалев и Паргов с критика към ръководството на БСП: Не бива да влизаме в конфликти с президента

“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В нито една от тях не написа нищо за наказания”.

Това съобщи Костадин Паскалев от Българска социалистическа партия преди началото на съвещанието на Националния съвет на партията на " Позитано " 20.

Пленумът би трябвало да дефинира по какъв начин левицата ще се яви на изборите. Според източници от Българска социалистическа партия организационният секретар Борислав Гуцанов може да оглави националния избирателен щаб.

Според Паскалев няма съображение за наказване на Зарков, Гечев и Лечева по тази причина, че са станали служебни министри, без да уведомят управлението на партията. " Ако хората, които настояват противоположното са чели деликатно устава, несъмнено са щели да виждат, че когато става въпрос за партийно държавно управление, тогава се желае единодушието на партията. В случая става дума за служебно държавно управление ", добави той.

“Срам ме е от държанието на управлението на Българска социалистическа партия към нейните фрагменти и към президента ", сподели още Паскалев. И дефинира репликите на Корнелия Нинова към Румен Радев като " истерични излияния, които нямат нищо общо със здравия политически разум”.

Според Паскалев " войната " с президента Радев ще повлияе отрицателно на резултатите на Българска социалистическа партия на парламентарнте избори.

Неговото мнение споделя и Калоян Паргов. “Неведнъж съм казвал, че с най-рейтинговия човек в страната не трябва да се караш и да влизаш в конфликти”, сподели Паргов.

Според него “всяка партия би се гордяла, в случай че за министри бъдат определени нейни представители или членове в народен орган”. “Това е оценка на нейното качество. Партията обаче не може да носи отговорност за техните действия”, разясни Паргов.

Калоян Паргов още веднъж заседава в Националния съвет на Българска социалистическа партия, откакто Върховният касационен съд анулира партийното му наказване - да не заема партийни длъжности и да не членува в органите на партията.

На друго мнение е Емил Георгиев от " Екогласност ".

“Те тримата трябваше да се съветват с управлението на Българска социалистическа партия, тъй като това е извънредно виновна задача, а те не са го направили”, счита Емил Георгиев. " Ако бяха от „ Екогласност “, щяхме да вземем доста съществени ограничения против тях “, добави той.

" Президентът постъпи на правилото " Няма ненаказано добро”, тъй като тъкмо госпожа Нинова го направи президент ", разяснява още Емил Георгиев.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР