Има три интересни опции пред партията ПП Продължаваме промяната“ събра

...
Има три интересни опции пред партията ПП Продължаваме промяната“ събра
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ мобилизира структурата си в Бургас за изборите, ето вариантите за водач на листата

Има три забавни варианти пред партията

Политическа партия „ Продължаваме промяната “ събра актива си в Бургас за основна среща, провела се нощес в Експоцентър „ Флора “. В морския град дойдоха депутатите Даниел Лорер, Калина Константинова, Искрен Митев, Мирослава Петрова и Татяна Султанова и близо два часа разговаряха с членове и симпатизанти на партията.

Сред гостите бяха някои от известните лица на партията в Бургас като политологът Емил Соколов, общинският консултант доктор Марин Кръстев, който е и член на Контролния съвет на „ Продължаваме промяната “, общинският консултант Красимир Калудов, общественикът Дончо Златев, доцент Гергана Начева и други.

Впечатление направи и наличието на опозиционера от Айтос Георги Янев.

В Политическа партия са пределно мобилизирани за добър избирателен резултат във Втори МИР Бургас, само че сами си дават сметка, че мъчно могат да реализират резултата си от вота през 2021 година, когато вкараха 4-ма депутати в Народно събрание и ще се надяват вероятно да повторят последните парламентарни избори през 2023 година -  трима национални избраници.
 Това е ядрото на Политическа партия в Бургас. В партията са мобилизирани за добър избирателен резултат
По информация на Флагман.бг в момента се разискват три разновидността за класификация на листата.

При първият ще се резервира актуалната класификация на листата. Водач ще бъде Константин Бачийски, като възможен съдружен сътрудник на ПППП, второто място ще е за Демократична България, евентуално Димитър Найденов, който със мощната преференциална акция в поредици от избори, си извоюва правото да заеме избираема позиция, а третата позиция ще е за Емил Соколов или Даниел Михалев от Политическа партия.

Даниела Божинова, която е съпредседател на „ Зеленото придвижване “ и към този миг е бургаски народен представител, се чака да заеме водещо място в някои от столичните региони.
 Константин Бачийски е любимец за лидер на листата, само че се разискват и други възможности
При втората догадка лидер ще е някой от националните водачи на „ Промяната “, научи Флагман.бг.

Обсъждат се имената на Кирил Петков, Искрен Митев, Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта и Даниел Лорер. Последният обаче призна пред Флагман.бг, че е по-вероятно да е отпред на листата във Варна.

При този вид второто място ще е за Димитър Найденов от Демократична България, третото за Константин Бачийски или представител на съдружния сътрудник от Политическа партия СЕК, а четвъртото за някой от локалните фрагменти на Политическа партия.

Важно е да се посочи, че лидерът, който и да е той, съвсем несъмнено ще влезе и от различен регион и ще направи изцяло избираемо и четвъртото място.
 Депутатът Искрен Митев беседва с деятеля на Политическа партия Георги Перпелиев. Искрен Митев е една от забавните варианти за лидер на бургаската листа. Любопитен факт е, че той е живял в Бургас 7 години като дете, израснал е в ж.к. " Възраждане "
При третият вид, който е минимум вероятен, е лидер да е някой от новите лица на Промяната в Бургас като Емил Соколов, Даниел Михалев или доктор Мартин Кръстев. Втората позиция се резервира за Демократична България, а третата за СЕК.

В изявление пред Флагман.бг Даниел Лорер призна, че договарянията със СЕК не престават и в този миг и няма изясненост дали ще вземат участие дружно на вота.

Ето какво още сподели Даниел Лорер:


 Искрен Митев беседва с част от актива на Политическа партия в Бургас. На напред във времето е общинският консултант Красимир Калудов, а до него политологът Емил Соколов  Айтоският опозиционер Георги Янев изненадващо се появи на срещата. Дали ще бъде претендент за народен представител от ПП-ДБ?  Общинският ръководител на Политическа партия в Бургас доктор Мартин Кръстев с депутата Калина Константинова 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР