Има толкова много съвети за жените за това как да

...
Има толкова много съвети за жените за това как да
Коментари Харесай

8 съвета за жените за страхотен любовен живот

Има толкоз доста препоръки за дамите за това по какъв начин да поддържат една връзка, само че тук ще приказваме за това по какъв начин те да имат в действителност страховит любовен живот. С тях взаимоотношенията ви може да бъдат това, на което постоянно сте се надявали.

Повечето хора, които желаят връзка, не са готови за това, което тя включва. Но с тези препоръки тя ще процъфтява, а любовният ви живот ще ви благодари за това.

Независимо дали сте влюбени, или сте свободни и търсите обич, пригответе се да бъдете просветени.

Ето и някои препоръки за дамите, които да им оказват помощ да имат страховит любовен живот:

Карайте го леко

Непринудеността е единственото нещо, което държи щастливата връзка дружно повече от всичко друго. Това, че сте минали през детството, не значи, че би трябвало да се държите като възрастни от самото начало. Ласкайте се, шегувайте се и се закачайте с колегата. Тези неща са дребни, само че имат огромно значение, както за дамите, по този начин и за мъжете.

Разбирайте се с приятелите му

Мъжете елементарно си въздействат един на различен. Ако приятелите му ви харесват и считат, че сте добра партия, той ще се влюби още повече във вас. Разбирателството с значимите хора в живота му го отпуска и му дава още повече аргументи да бъде благополучен с вас.

Бъдете сантиментални

За дамите романтиката е доста значима, само че би трябвало да признаем нещо. Не всички мъже схващат изкуството на рицарството, сантименталните жестове и да смъкват звезди. Вместо да се отказвате от него, покажете му пътя с персонален образец.

Той може да не желае цветя, само че запалването на свещи за домашна среща ще му подскаже. Когато се отнасяте с него по този начин, както желаете да се отнасят с вас, той ще ви отвърне със същото.

 8 съвета за дамите за страховит любовен живот 8 съвета за дамите за страховит любовен живот

Слушайте

Съществува добре познатият мит, че мъжете са неприятни слушатели, само че те не са единствените. За дамите се знае, че обичат да приказват, тъй че слушането постоянно остава на назад във времето.

Изслушването на това, което има да каже, без значение дали е в разгара на спор или не, ще го успокои и ще ви разреши в действителност да разберете неговата страна.

Приемете го

Приятелят ви може да е необикновен, само че просто ви се желае да се облича по-добре или да бъде малко по-зрял, когато сте с другари. Но не можете да измененията някой, който не желае да бъде изменен. Освен това, в случай че методът, по който се облича, или детският му комизъм са най-големите проблеми, може би ги оставете.

Можете да помогнете на вашия човек да разбере от кое място идвате. Но в случай че той е благополучен с това, което е, и това в действителност не въздейства на вас и вашето благополучие, приемете го подобен, какъвто е. Това в действителност важи, както за дамите, по този начин и за мъжете.

 8 съвета за дамите за страховит любовен живот 8 съвета за дамите за страховит любовен живот

Бъдете чувствителни

Не му напомняйте непрекъснато за предишните му неуспехи. Разбира се, може да желаете да го подтикнете да се старае повече в работата или да работи върху себе си, само че потреблението на негативизъм за това не е верният метод. Мъжете са доста чувствителни, когато става въпрос за предишните им неточности. Вместо да се заигравате с неуспехите му, насърчавайте го, като се уверите, че знае, че вярвате в него.

Помнете, че мъжете не могат да четат мисли

Изкажете мнението си. Дори да сте споделили нещо на вашия човек 100 пъти, той не мисли това, което вие мислите. Може да е досадно за дамите, само че би трябвало да говорите, когато сте смутени или имате потребност от нещо. Не можете да очаквате, че той ще знае какво желаете, без да му го кажете.

 за дамите 8 съвета за дамите за страховит любовен живот

Никога не използвайте безмълвното отношение

Този съвет за запознанства за дамите върви дружно с предходния ни съвет. Да игнорирате приятеля си, когато ви наранява, може да наподобява като най-хубавия метод да му дадете урок. Истината обаче е, че безмълвното отношение не е потребно за никого – нито за дамите, нито за мъжете. Това ще ви ядоса още повече, а него ще го обърка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР