Има толкова много неща, които са съществени за изграждането на

...
Има толкова много неща, които са съществени за изграждането на
Коментари Харесай

Кои граници в любовта са важни, за да бъдем щастливи

Има толкоз доста неща, които са основни за построяването на една връзка. Не я градим за 6 месеца, нито за две години. Правим го всеки един ден, до момента в който сме с колегата си. Понякога, нещата не се получават, тъй като не слагаме избрани граници. Поставянето на граници е значима част от установяването на нашата еднаквост във връзката. Това е значимо за нейното богатство. Има всевъзможни граници. Вижте няколко образеца.

Имайте самоуважение
Ако желаете да създадете щастлива любовна връзка и сътрудникът да ви почита, на първо време започнете с любовта към себе си. Когато не се чувствате удобно със самите вас, това понижава самочувствието ви, самооценката, а обичаният човек постоянно го усеща. От друга страна, работейки върху това да се чувствате добре с личността си, вие задавате тези граници, които няма да нарушат този ваш комфорт.

Стойте надалеч от клопката наименуван „ да угодя на колегата си “
Да желаете постоянно половинката ви да се усеща задоволена, удобно, нищо да не ѝ липсва, единствено и единствено, с цел да не ви отхвърли... За жал, доста е елементарно да попаднете в този капан още при започване на взаимоотношенията. Да жертвате личния си комфорт и себеуважението си. Защото нерядко се случва, отсрещната страна да злоупотреби с грижата ви и към вас да не се върне същата съпричастност и любов.

Балансирайте силата във връзката си
Това значи, че всеки един от вас да може да показа свободно мнението си, да знае, че ще бъде изслушан от половинката си, без да се опасява, без да бъде подценен. Ако единият сътрудник господства над другия, решенията не се взимат дружно, това рано или късно ще докара до разпад. Връзки, в които няма взаимно почитание и доверие, няма по какъв начин да се развият.

Спрете да казвате „ да “, когато желаете да кажете „ не “
Това е продължението на предните редове. Да изкажеш свободно мнението си, да не преминаваш свои персонални граници, правила и стремежи е основно. Когато се съгласявате с неща, които не ви вършат щастливи, значи, че сте подложени на напън, операция или вие сами се поставяте в тази неизгодна позиция.

Отделете време за себе си
Уверете се, че всеки от вас има своето персонално време, а освен това, което споделят дружно. Време, в което да споделите страсти с ваши другари, да се отдадете на занимание, хубава книга и така нататък Време, в което да се заредите с позитивни трептения, които по-късно да предадете на обичания човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР