Има толкова много методи, които да използваме, за да изглеждаме

...
Има толкова много методи, които да използваме, за да изглеждаме
Коментари Харесай

Как изглежда по бански Вера Уанг на 74

Има толкоз доста способи, които да използваме, с цел да изглеждаме допустимо най-млади. Експертите предлагат да спим задоволително, да стоим надалеч от слънцето и да вършим ежедневни извършения.
 Вера Уанг и каква е тайната ѝ, с цел да наподобява толкоз млада на 73 години
Тайната на Вера Уанг, с цел да наподобява толкоз млада на 73 години

Дизайнерката като че ли отхвърля да остарее

Но 74-годишната фешън дизайнерка Вера Уанг като че ли всичко това ѝ добре известно и го ползва на процедура, тъй като продължава да наподобява като момиче на 25 години. Очевидно Уанг е сключила договорка с дявола, с цел да запази младостта си, тъй като персонално ние мъчно можем да повярваме, че човек на нейните години може да наподобява по този метод.

Преди време на въпрос по какъв начин поддържа този външен тип, дизайнерката отговоря: " Работа, сън, коктейли с водка и малко слънце ". Струва си да опитаме, в случай че това е тайната на младостта.

Жената, основала стотици тоалети за най-известните дами в шоубизнеса, е фанатик на тематика здравословен метод на живот. А откогато прекарва по-голямата част от времето си в дома си в Маями, тренира още по-усилено и наподобява по-добре от всеки път.

И този факт не остава прикрит за нейните почитатели в обществените мрежи. В последните дни Уанг разгласява редица фотоси по бански, с които си проси мненията, че просто няма по какъв начин да е на 74.
 Вера Уанг, Клеопатра и по какъв начин реши да се маскира дизайнерката за Хелоуин
Вера Уанг отхвърля да остарее

Как се маскира дизайнерката за Хелоуин

Докато лицето ѝ може да издава ненапълно, че не е първа младост, тялото й несъмнено е останало непокътнато и даже двойно по-младите от нея дами могат единствено да й завиждат. Ние не вършим изключение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР