Има тъмна институция пълна с кеш, която в момента иска

...
Има тъмна институция пълна с кеш, която в момента иска
Коментари Харесай

Пеевски: Една тъмна институция, пълна с кеш, иска да създаде политически проект

" Има тъмна институция цялостна с кеш , която сега желае да сътвори политически план, на база на разграбването в продължение на две години на страната. Едноличното, диктаторско ръководство на „ цирковото куче “ на Корнелия Нинова. "

Това разяснява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски по адрес на президентството. И даде обещание, че " тъмнината ще свърши ".



" Прокуратурата би трябвало да стартира да оповестява какво прави и по какъв начин го прави. Нали има нов метод, имахме мракобесен основен прокурор . Сега това ли би трябвало да продължи, да не се знае какво се случва. Ние желаеме информация. И ще зададем въпроси на господин Сарафов и към службите ще изпратим запитвания. Започваме да питаме по всички въпроси. Всичко би трябвало да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши . Ще има светлина, както споделяше едно „ бау-бау “. Нали ви споделих кой е цирковото куче ", съобщи още Пеевски.

По отношение на комисията за надзор на службите той съобщи, той съобщи, че досега тя не е свършила нищо, което е в интерес на хората. Делян Пеевски подлага на критика остр о и някогашния вътрешен министър и народен представител от ПП- Демократична България Бойко Рашков .



" Ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи , който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Има доста въпроси, на които той би трябвало да дава отговор, които не знам за какво вие не ги задавате ", обърна се ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи към медиите. " Какво стана с неговия градинар и какво се случва с тези следствия. Мисля, че би трябвало да започнете да задавате въпроси към българската прокуратура, какво става с тези следствия ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР