Има такъв народ“ търсеха повод и го намериха. Първо видях

...
Има такъв народ“ търсеха повод и го намериха. Първо видях
Коментари Харесай

Божанков: Слави дръпна шалтера и ни казва - без ГЕРБ и ДПС не може -

„ ИТН “ търсеха мотив и го откриха. Първо видях изказването на Слави Трифонов, преди да изгледам този запис. Предположих, че има нещо обидно или нещо недопустимо. След като го изслушах, се убедих, че той е отегчителен “. Това каза пред бТВ Явор Божанков от Българска социалистическа партия.

По думите му Слави Трифонов за следващ път проваля всяко изпитание България да бъде ръководена във формат без ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" С четвърти неуспех Слави Трифонов споделя едно на българските жители - без ГЕРБ и Движение за права и свободи не може ", счита той.

„ Има Такъв Народ за четвърти път дърпат шалтера. Първите пъти бяха космонавти македонци, не беше Пламен Шнорхела, някакъв безразсъден кабинет, издиктуван от дивана на Трифонов “, сподели Божанков.

" На крачка сме от това да приемем новия антикорупционен орган, който по преобладаващо мнение в някогашната ръководеща коалиция би трябвало да бъде управляван от Бойко Рашков. Аз този боязън в ГЕРБ и Движение за права и свободи го видях в залата. За мен това е действителната причина Трифонов в 12 без 5 да си откри мотив да се изтегли и от тези договаряния и да хвърли страната в избори “, на мнение е депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР